Smartfloor logo
Nu beschikbaar!

Citroën ë-SpaceTourer

Volledig elektrisch

Sluiten

Citroën ë-SpaceTourer

Citroën brengt de ë-SpaceTourer in een volledig elektrische versie op de markt. De ë-SpaceTourer is nu ook als rolstoeltoegankelijk voertuig beschikbaar.

Ons zusterbedrijf AMF-Bruns realiseert de eerste rolstoeltoegankelijke ombouw voor 5 personen + 1 rolstoelplaats of voor 7 personen zonder rolstoelplaats. Deze ë-SpaceTourer met het kleine accupakket (50 kWh) kan perfect worden omgebouwd tot een voertuig met een uitsparing aan de achterkant en een oprijplaat.

Citroën ë-SpaceTourer

Foto Citroën

Hiermee is de ë-SpaceTourer makkelijk toegankelijk voor rolstoelen. De fabrikant geeft een actieradius van maximaal 230 km op. De emissievrije ë-SpaceTourer heeft een ruime en flexibele passagiersruimte en daarmee de mogelijkheid om tot zeven personen comfortabel te vervoeren. Deze auto is ook in een diesel of benzine uitvoering leverbaar.

AMF-Bruns is een gecertificeerde ombouwpartner van de PSA Group.
De rolstoeltoegankelijke ombouw wordt uitgevoerd met een vrijgavecertificaat van de fabrikant en met een Europese typegoedkeuring.

Meer weten?

Voor vragen over de voertuigaanpassing kunt u contact opnemen met Arjan Maag. Telefoon 0546 45 55 65 of per e-mail aan arjan@smartfloor.nl.

Bekijk de pdf met alle informatie hier

Volledig elektrische rolstoeltoegankelijk voertuigen