Sluiten

Flexibiliteit van binnen

Smartfloor biedt veilige en flexibele oplossingen voor alle merken en modellen. Dankzij ingenieuze bevestigingstechnologieën kunnen taxibussen in een mum van tijd worden omgebouwd van standaard passagiersvervoer naar een rolstoelvervoer. En het is net zo eenvoudig om comfortabele VIP-stoelen te plaatsen.

"Veilige en flexibele oplossingen voor alle merken en modellen."

Internationale standaarden

De markt voor rolstoel- en standaard personenvervoer is altijd in beweging. Multifunctionaliteit is de sleutel tot het behalen van goede winsten in de minibussector. Carrosseriebouwers weten dit als geen ander. En u weet dat flexibele configuraties en snelle conversies vereist zijn. Smartfloor bepaalt de toon in deze markt met RDW, TÜV en VCA goedgekeurde modulaire lichtgewicht vloeren en accessoires.

Compleet

De basis van Smartfloor oplossingen wordt gevormd door een innovatieve en modulaire aluminium of magnesium vloer met geleiderails. Dankzij goede contacten met importeurs en fabrikanten heeft Smartfloor doorlopend toegang tot de meest up-to-date en nauwkeurige technische gegevens van bijna alle minibussen, zodat onze lichtgewicht vloeren altijd goed passen en iedereen ze eenvoudig zelf kan plaatsen. Naast de innovatieve vloercomponenten biedt Smartfloor een scala aan accessoires zoals stoelen, rolstoelsystemen en liften.

Veiligheid voor alles

Smartfloor heeft de veiligheid van rolstoelgebruikers hoog in het vaandel staan. Deze veiligheid staat centraal bij alle product- en systeeminnovaties. Smartfloor heeft een goed uitgerust testcentrum in huis dat geschikt is voor onderzoeks- en keuringstests. Smartfloor-vloeren zijn M1-gecertificeerd volgens UN / ECE R14, R16 en R17 voor alle grote busmerken. Smartfloor rolstoelbevestigingssystemen voldoen aan alle internationale normen en de ISO 10542-norm. Het belangrijkste uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat de installatie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de instructies van Smartfloor. Vergeet niet: ‘veiligheid voor alles’!

"Vergeet niet
veiligheid voor alles!"

Makkelijk te installeren

Onze handleidingen vertellen u duidelijk hoe u Smartfloor-producten en accessoires veilig en snel installeert. Neem contact met ons op en we sturen ze u kosteloos toe.

Onze Missie

De markt voor rolstoel- en standaard personenvervoer is altijd in beweging. Multifunctionaliteit is de sleutel tot het behalen van goede winsten in de minibussector. Aangepaste carrosseriebouwers weten dit als geen ander. En u weet dat flexibele configuraties en snelle conversies vereist zijn. Smartfloor bepaalt de toon in deze markt met RDW, TÜV en VCA goedgekeurde modulaire lichtgewicht vloeren en accessoires.