Smartfloor logo

𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗼𝗹 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗿𝗼𝗻𝗱 𝗯𝗶𝗷 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗳𝗹𝗼𝗼𝗿!

Sluiten

𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗼𝗹 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗿𝗼𝗻𝗱 𝗯𝗶𝗷 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗳𝗹𝗼𝗼𝗿!

26 jul. 2023

Onze stagiair Splinter heeft zijn stageperiode bij Smartfloor met succes afgerond. In het afgelopen half jaar werkte hij aan ‘zijn’ project welke uiteindelijk zelfs geproduceerd gaat worden.

“Met trots deel ik dat ik mijn stage bij Smartfloor succesvol heb afgerond als onderdeel van mijn studie Industrieel Product Ontwerpen. Het was een waardevolle periode waarin ik enorm veel heb geleerd en de kans kreeg om actief bezig te gaan aan verschillende projecten, waaronder het ontwikkelen van een poot voor een Ford stoel, zoals te zien is op de foto. De stage werd bekroond met een eindbeoordeling van een 8!”

“Als kers op de taart heb ik de kans gekregen om een half jaar te mogen werken bij de afdeling Engineering binnen Smartfloor. Ik kijk uit naar het verbreden van mijn ervaring, en het bijdragen aan projecten.

“Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van dit nog steeds groeiende bedrijf en wil graag mijn dank uitspreken aan alle collega’s, in het bijzonder aan Nick Sanders, voor zijn uitstekende begeleiding.”