Sluiten

Freedom Auto Aanpassingen

13 apr 2021

“De missie van Smartfloor is duidelijk. De markt voor rolstoel- en standaard personenvervoer is altijd in beweging. Multifunctionaliteit is de sleutel tot het behalen van goede winsten in onze sector. Carrosserie aanpasbedrijven weten dit als geen ander. Flexibele configuraties en snelle conversies zijn een vereiste. Smartfloor bepaalt de toon in deze markt met RDW, TÜV en VCA goedgekeurde modulaire lichtgewicht vloeren en accessoires.

Dankzij de missie van Smartfloor kan Freedom haar klanten beter bedienen. Freedom Auto Aanpassingen is al jarenlang een tevreden klant van Smartfloor. Wij bouwen de vloeren met airlinerails van Smartfloor in onze rolstoelbussen in combinatie met de lijn van de AL1 panoramaliften. Wij zijn een groot fan van de Smartseat Easy stoelen en de Smartseat Tip & Fold. Deze combineren wij met de Silverseries gordels.

Smartfloor heeft een makkelijk montage, flexibele indeling, is compleet en veilig. Eigenlijk alles wat je wilt dus!

De organisatie beschouwen wij als servicegericht. Zij denken altijd mee over klantspecifieke oplossingen en hanteren snelle levertijden. Ze hebben een goede bereikbaarheid en de prijs – kwaliteit verhouding is zeer goed.

Al 7 jaar zijn wij een tevreden klant en wij hopen dit in de toekomst nog lang te zullen blijven.”

Dennis Noordam
Adviseur autoaanpassingen

Content image Content image Content image
Content image Content image Content image

Over Freedom Auto Aanpassingen
Freedom Auto Aanpassingen, gevestigd in Vortum-Mullem en Bergambacht, is gespecialiseerd in zowel auto- als busaanpassingen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Hun doel is om mensen in een rolstoel een stuk mobiliteit terug te geven.