Sluiten

Kom jij ons team versterken?

27 May. 2021

*** DE VACATURES ZIJN INMIDDELS INGEVULD! ***

Omdat we het steeds drukker krijgen zijn we op zoek naar maar liefst 3 nieuwe collega’s. We zijn begin mei verhuisd naar ander en groter pand in Almelo zodat we (nog meer) kunnen groeien in de toekomst en we hopen dat eind juni de verbouwing afgerond is. Dus je komt in een nieuwe en moderne werkomgeving terecht.
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met leuke collega’s, fulltime beschikbaar, woon je in Almelo of omgeving, wil je werken bij een mooi internationaal Twents bedrijf en heb je gevoel voor humor? Bekijk dan onze 3 vacatures!

Vacature 1: Allround montage- en magazijnmedewerker. Bekijk de volledige vacature hier.
Een leuke en veelzijdige functie waarbij je ingezet kunt worden op zowel productie als in het magazijn.

Wat ga je o.a. doen:
Je gaat zitoplossingen monteren en vloeren voor in voertuigen produceren. Daarnaast kun je ingezet worden voor magazijnwerkzaamheden en het lossen en laden van vrachtwagens met de heftruck.

Ben jij….
Een echte aanpakker, beschik je over technisch inzicht en werk je secuur? Ben je ook flexibel, toon je graag initiatief en werk je graag in een team? Ben je in bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te halen? Neem dan contact op met Jeroen Dierink op 0546 45 55 65 of stuur je sollicitatie via Indeed.


Vacature 2: Manager commerciële binnendienst. Bekijk de volledige vacature hier.
Een uitdagende en afwisselende functie waarin je je volop kunt ontwikkelen.

Wat ga je o.a. doen:
Je houdt het overzicht van lopende projecten en verzorgt de juiste werkverdeling en planning. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn enorm belangrijk en je stuurt bij waar je dit nodig acht. Je regelt het transport tot en met levering bij de klant. Daarnaast stem je af met de productieleiding over planning van de orders en materiaalbestellingen. Je ondersteunt de verkoop, zowel commercieel als administratief, door het correct verwerken en opvolgen van orders. Ook begeleid je de marketingactiviteiten en houdt contact met key accounts buiten de lopende projecten en signaleer je nieuwe kansen op de markt.

Ben jij….
Sterk in het behouden van overzicht, secuur en zorg je er graag voor dat alle projecten goed verlopen zodat de klanten tevreden zijn? Denk je in kansen en weet jij het beste uit je collega’s te halen? Neem dan contact op met Thomas Bos van Eqib op t.bos@hr.eqib.nl


Vacature 3: Vakantiemedewerker.
Een leuke tijdelijke functie bij een mooi internationaal Twents bedrijf.

Wat ga je o.a. doen:
Als vakantiemedewerker ben jij inzetbaar op alle afdelingen in de productie en ben jij bereid om diverse werkzaamheden uit te voeren. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het monteren van zitoplossingen en het produceren van vloeren voor in voertuigen. Kortom: jij bent iemand die alles aanpakt.
Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur.

Ben jij…
Een echte aanpakker en heb jij handigheid in je vingers? Werk je secuur, ben je flexibel, toon je graag initiatief en werk je graag in een team? Ben je daarnaast leergierig en pak je dingen snel op? En ben je meerdere weken (eventueel per direct) beschikbaar in de zomervakantie? Dan zijn we op zoek naar jou!
Neem contact op met Jeroen Dierink op 0546 45 55 65 of via jeroen@smartfloor.nl.