Producten   >   Vloeren   >   

Vloeren

Aluminium vloerdelen
De modulaire vloerdelen van Smartfloor zijn licht maar toch uitermate stevig. Uiteraard voldoen ze aan de strengste veiligheidseisen gesteld volgens de EU normen. Vloeren van Smartfloor zijn M1 gecertificeerd volgens EU richtlijn 76-115. De aluminium vloerdelen kenmerken zich door een enorme flexibiliteit en duurzaamheid. Daarmee biedt Smartfloor taxiondernemingen een veilig en kostenbesparend vloerconcept. Kijk hier  voor de Smartfloor folder.

Magnesium vloerdelen
Een nieuwe ontwikkeling binnen Smartfloor zijn de magnesium vloerdelen. Innovatief als Smartfloor is, wordt constant gezocht naar nieuwe technieken en materialen. Zo is magnesium wellicht hét antwoord op het steeds duurder wordende aluminium. Bovendien is een magnesiumvloer lichter dan een aluminiumvloer en dus brandstofbesparend. Verder kennen de magnesium vloerdelen natuurlijk dezelfde voordelen als de aluminium vloerdelen.

 

Vloerbedekking
Wordt het een harde vloer of kiest u voor vloerbedekking? Bij Smartfloor is beide mogelijk. Aan u de keus. Maar voor zowel harde als zachte vloeren geldt dat ze goed reinigbaar zijn en dat ze lang meegaan. Ook ten aanzien van (brand)veiligheid geldt dat de vloeren alle zware testen glansrijk hebben doorstaan. Bekijk hier de diverse mogelijkheden en klik hier    voor een datasheet met de belangrijkste informatie.